De bedste tider er mål-tiderne

​​​

66 17 82 41

​      

​Hyggeligt selskabslokale midt i Odense

​Her i Restaurant Målet har du mulighed for at booke vores selskabslokale. Vores selskabslokale har kapacitet til 25 personer. Vi ligger perfekt her i hjertet af Odense, hvis du har gæster, der kommer fra nær og fjern.

Vores selskabslokale er hyggeligt med masser sjæl og charme. Vi danner gerne rammen om alt fra barnedåb til dit jubilæum samt andre af livets små og store fester. Her skal du hverken tænke på bord, stole, opvask eller andre lavpraktiske ting. Her skal du bare komme, slappe af, nyde dagen og det gode selvskab, så tager vi os af alt det andet. Vi er her for dig.

Vi kan tilbyde specialmenu i vores selskabslokale

Vi tilbyder gerne en specialmenu, temamenu eller enhver anden form for traktement, som du måtte ønske til lige netop din fest. Der er mange muligheder, og vi vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

Vi assisterer også med blomster i vores selskabslokale, hvis du ønsker det. Vores dygtige og servicemindet personale vil tage sig godt af jer gennem hele arrangementet. Vi er der for jer, så spørg endelig, hvis der er noget, som vi kan gøre for jer.


Book et selskabslokale før det er for sent


Book dit selskabslokale i dag på telefon 66 17 82 41. Det er en god ide at booke selskabslokale i god tid. Det ville jo være ærgerligt, hvis vi allerede var booket. Du er også altid velkommen til at komme ind forbi og booke direkte i restauranten. Og vi kan vente med at aftale menuen, indtil vi kommer lidt tættere på selve dagen.

Restaurant Målet

Jernbanegade 17

​5000 Odense C​

​​Telefon: 66 17 82 41

Vi holder lukket søndag & mandag. 

CVR: 35909214

Restaurant Målet
Jernbanegade 17
5000 Odense C